marți, 11 decembrie 2012



Invata singur cum sa iti dresezi cainele. Noi iti oferim tot ce ai nevoie!





La toate zgarzile electronice de dresaj DOGTRACE iti oferim GRATUIT un DVD cu un curs video de dresaj titrat in mai multe limbi inclusiv in limba romana, care te va ajuta sa iti educi cainele intr-un timp foarte scurt.


Cainele tau are probleme de comportament? Dresajul si educarea lui este o activitate anevoiaoasa care iti consuma foarte mult timp si nervi?

Ei bine nu esti singurul posesor de caine care se loveste de aceste probleme. De fapt mii de proprietari de proprietari de caini au la fel ca tine aceste probleme in fiecare zi.
Fie ca vrei sa il opresti de la actiuni periculoase cum ar fi traversarea strazii in fuga in plin trafic sau sa il inveti sa aiba un comportament civilizat in parcuri, zgarzile cu comanda la distanta sunt in acest moment cea mai buna solutie pentru tine si cainele tau. Prin intermediul telecomenzii ai posibilitatea sa corectezi sau sa recompensezi de la distanta, instantaneu, comportamentul pozitiv sau negativ al animalului tau de companie, ridicand astfel la un nou nivel comunicarea si relationarea cu cainele.

Exista unii proprietari de caini care au pareri preconcepute despre utilizarea zgarzilor electronice ca instrument de educare activa a cainilor. In realitate nimic nu este mai neadevarat atunci cand vorbin de produse de calitate. Microimpulsurile electrice transmise cainelui atunci cand se impune o corectie de comportament sunt menite sa creeze cainelui o stare de discomfort care il face sa inteleaga ca in acel moment are un comportament neadecvat si sunt similare unor descarcari electrostatice.
Inainte de a lua o decizie de cumparare ia legatura cu noi si un specialist iti va face o recomandare personalizata pentru tine tinand cont de cainele tau, de activitatile pe care le desfasurati impreuna, ex: caine de vanatoare, caine de companie, caine de para si protectie, caine de urma, sau dupa comportamentul si caracterul acestuia.
Va promitem sa va oferin o consiliere de calitate atat inainte cat si dupa vanzare si nu in ultimul rand vom incerca sa iti facem cea mai buna oferta de pret.

Pentru noi satisfactia clientului este prima prioritate!



www.dogtrace.ro
www.zgarzielectronice.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu