marți, 11 decembrie 2012







VNT Electronics Ltd. este un membru de onoare al Asociatiei Producatorilor de Zgarzi Electronice - ECMA .
 
      ECMA  a fost infiintata în martie 2004, ca urmare a unei necesitati de a reglementa anumite standarde de siguranta si eficienta privind productia sistemelor electronice destinate dresajului si educatiei animalelor, necesitate aparuta odata cu dezvoltarea acestei industrii. Membrii acestei asociații se implica continuu in acest domeniu pentru a îmbunătăți produsele astfel incat sa fie in acelasi timp sigure, sa nu dauneze animalelor si sa fie eficiente in procesele de educatie / dresaj.

     Animale de companie bine dresate se bucură de o mai bună calitate a vieții, deoarece acestea au mai multă libertate de a explora mediul lor în condiții de siguranță.

 
     Sistemele de delimitare a perimetrului - gard electronic invizibil protejeaza animalele de companie de pericole mediului exterior (drumuri aglomerate, masini etc) în timp ce le ofera libertatea de a explora un mediu sigur predeterminat.

 
      Zgarzile antilatrat produse respectand aceste standarde pot rezolva rapid si uman problemele cauzate de latratul excesiv si necontrolat sau urletele care pot deranja si pot da nastere la neplaceri atat vecinilor cat si proprietarului cainelui.




Toate produsele membrilor ECMA trebuie să îndeplinească cele mai recente cerințe tehnice care permit educarea animalelor asigurand in acelasi timp o siguranta si o calitate a vietii animalelor, aplicand in mod stiintific descoperirile de ultima ora in tehnologiile de fabricatie ale acestor produse. 


 
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul ECMA lui: www.ecma.eu.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu